Mäenkoikkalan lammastila | Jalostuslampaat
15505
page-template-default,page,page-id-15505,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Jalostuslampaat

Mäenkoikkala on ruskeiden suomenlampaiden jalostuslampola ja lampaita myydään jalostuskäyttöön ympäri Suomen. Jalostukseen valitaan hyvärakenteisia, nopeakasvuisia ja lihakkaita eläimiä, joilla on erinomainen villa ja ihanteelliset emo-ominaisuudet. Tila kuuluu MV-terveysvalvonnan 1-luokkaan ja katras on orf positiivinen.

Tavoitteena on aikuisilla uuhilla kolmoskaritsueet ja ensikoilla kaksoset, jotka hoituvat ilman lisäruokintaa. Emojen tuotokset ovat keskimäärin 45 kilon luokkaa, ja ne ovat itse n. 70kg painoisia.

Tällä hetkellä katraassa on pässejä linjoista 23, 33, 45 ja 55. Enin osa eläimistä on ruskeita, mutta myös muita värejä löytyy, eläinaines on taustaltaan toistaiseksi monenväristä.

Jalostuseläimet tulevat myyntiin yleensä syksyllä ja kevättalvella. Pässejä voi kysellä ympäri vuoden. Jos haluat lisätietoja myytävistä jalostuseläimistä, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Palkittu Joogi
Mäenkoikkalan Joogi valittiin Juvalla syyskuussa pässihuutokaupan yhteydessä järjestetyssä näyttelyssä rotunsa parhaaksi.